My Relaxzone : Inloggen - Registreren
  Nederlands - Français
| Meer

Beoordelingen (Aantal : 0)

Er zijn nog geen beoordelingen voor deze zaak. Heeft u dit etablissement reeds bezocht ? Of hebt u reeds een product gekocht bij dit bedrijf? Wordt dan de eerste om uw mening over deze zaak na te laten.

Leave this field empty Voornaam

Familienaam

Emailadres

Uw beoordeling of mening van deze zaak

Ik ga akkoord met de beoordelingsrichtlijnen

Lees ook eens

Interessante linken - Interessante linken

Interessante linken
Interessante linken LEES VERDER >>

Wellness-Beauty-Fitness -

Wellness-Beauty-Fitness
LEES VERDER >>Laserontharing.be - Permanente lichaamsontharing

"Laserontharing heeft mijn leven veranderd."

Laserontharing.be - Permanente lichaamsontharing

Adres

Contacteer ons online op www.laserontharing.beSchoonheidsinstituut
divider

Behandelingen en voorzieningen

- Ontharing
- Definitieve ontharing
- Lichaamsverzorging
- Testsessie laserontharing
- Schoonheidszorgen
- Gezichtsontharing
- Permanent ontharen
- Opleidingen
- Laserontharing
- Schoonheidszorgen
- Huidverzorging
- Gelaatsverzorging
- Lightsheer
- Permanente lichaamsontharing
divider


Meer informatie

Voo meer informatie op omtrent laserontharing, surf naar www.laserontharing.be


LaserontharingWaar traditionele manieren van ontharing gebaseerd zijn op bruut geweld, het haar wordt inclusief haarwortel uitgerukt, is laserontharing een zachte ontharing waarbij de huid nauwelijks geïrriteerd raakt.

Kies voor de Laser methode als u minder pijn verkiest bij ontharing.


De werkwijzeLaserontharing werkt door gebruik te maken van het lichaamseigen melanine dat natuurlijk in het haar aanwezig is. De laser stuurt een puls doorheen het haar waarvan de hitte door de melanine naar de haarwortel getransporteerd wordt, waardoor de haarwortel wordt vernietigd. Een speciale koeltip die in aanraking komt met uw huid zorgt ervoor dat wanneer de laser een zeer korte puls geeft, de omliggende huid en onderliggende bloedvaatjes beschermd zijn tegen de hitte van de laser. Het resultaat is een pijnlijze ontharing. Laserbehandeling geniet daardoor de voorkeur van steeds meer mensen!

Bovendien zorgt ontharing met de laser na 5 tot 8 behandelingen voor een definitieve ontharing. Tachtig tot negentig procent van de behandelde haren is dan definitief weg!

Het aantal behandelingen dat u nodig heeft, hangt af van de te ontharen plaats op uw lichaam, het type van uw huid en de kleur van uw haar. Om dat te bepalen bieden wij u een gratis testsessie laserontharing aan. Wij behandelen u met de laser op een oppervlakte van drie vierkante centimeter. Afhankelijk van hoe u reageert op deze laserontharing, bepalen wij dan hoeveel keer u onder de laser moet voor een definitief resultaat.


Een pijnloze ontharing zonder irritaties!De laser produceert een hoog geconcentreerde lichtbundel met een zeer hoge energiewaarde en één specifieke en ideale golflengte (800nm). Deze lichtbundel word maar een fractie van een seconde uitgezonden op de huid. De energie van het laserlicht wordt hoofdzakelijk opgenomen door het pigment dat rond de haarwortel aanwezig is. Hierdoor worden de haarwortelcellen opgewarmd en selectief vernietigd.

Na 3 à 7 dagen na de behandeling kan het lijken dat de haartjes terug groeien. Doch de meeste van deze haartjes zijn behandeld en vallen uit. Tussen de verschillende behandelingen mag er geen epilatie gebeuren, maar mogen de behandelde gebieden wel geschoren worden, of mag er ontharingscrème gebruikt worden.

Voor en tijdens de behandelingen mag er absoluut geen gebruik gemaakt worden van een zonnebank. Buiten of op het strand is zonnen ook zeker af te raden. Dit geldt enkel voor de te behandelen zones.

Hou ook in gedachten dat de ervaring van onze lasertherapeuten ook van belang is bij het aantal behandelingen. Slaat de therapeut tijdens de behandeling een paar haarfollikels over, dan moet u vaker terugkomen. Onze therapeuten zijn erg precies en efficiënt en dat geeft ons een groot voordeel. Het toestel dat wij gebruiken, de LightSheer diodelaser, is bovendien veruit het meest efficiënte toestel. Het behoort tot de top in lasertechnologie, geproduceerd door dé specialist in professionele laserbehandelingstoestellen.

Veel lasertoestellen die gebruikt worden door andere operatoren zijn vaak veel goedkoper, of gebruiken een verouderde lasertechnologie. Uiteindelijk zijn voor u de kosten voor een totale behandeling hoger, omdat u per zone meer behandelingen nodig heeft.


Ontdek onze behandeling met de LightSheer Diodelaser


%%foto_4%%
Dames:

Klik voor uw gratis testsessie laserontharing!
Doe hier uw prijsaanvraag en ontvang een gratis SMS.
Ontdek het instituut in uw buurt voor een afspraak met ons paramedisch team.

Heren:

Klik voor uw gratis testsessie laserontharing!
Doe hier uw prijsaanvraag en ontvang een gratis SMS.
Ontdek het instituut in uw buurt voor een afspraak met ons paramedisch team.