My Relaxzone : Inloggen - Registreren
  Nederlands - Français
| Meer

Interessante links

Lees ook eens

GELAATSVERZORGING - Gelaatsverzorging - Maak er het beste van.

GELAATSVERZORGING
Gelaatsverzorging - Maak er het beste van. LEES VERDER >>

Interessante linken - Interessante linken

Interessante linken
Interessante linken LEES VERDER >>Wellness-Beauty-Fitness

WIJ ZULLEN U VERWENNEN !


Wellness-Beauty-Fitness.

Bij WELLNESS of welzijn denken wij onmiddellijk aan sauna, stoombad of hammam, jacuzzi, bubbelbad, massage, relaxatie, kuuroord, ontstressen, enz... Wellness is uitgegroeid tot een moderne vorm van preventieve en relaxerende welzijnszorg, aandacht voor de mentale en fysieke gezondheid.

Wellness, relaxatie of gezonde aandacht voor zichzelf is een hedendaagse trend, voortkomende uit de eeuwenoude badcultuur in de Griekse Oudheid en tot bloei gebracht door de Romeinen.

BEAUTY of schoonheid is een wijd omvattend en zeer relatief begrip, vatbaar voor veel interpretatie. Schoonheid als een beleving, een ervaring van een genoegen, in harmonie zijn met de natuur, fysieke aantrekkelijkheid, positieve ingesteldheid en emotioneel welzijn, als een bron van idealen, iets dat goedheid veroorzaakt.

Schoonheid doet ons dromen en is een gevoelsmatige aangelegenheid. Schoonheid heeft voor ieder een persoonlijke betekenis.

In de esthetica is schoonheid "het thema". We willen er goed en aantrekkelijk uitzien, onze haren laten opmaken door de kapper of kapster, gezicht laten verzorgen door ons schoonheidscenter, stralen en ervan genieten.

Maar... we wensen evenzeer ons lichaam, handen en voeten (manicure en pedicure) goed te verzorgen, onze levenskwaliteit maximaal te verhogen en het samenleven iets mooier en gezelliger te maken.

FITNESS is evenzeer een breed begrip. Fitnessen is bewegen, sporten, hetzij gericht op algehele conditieverbetering, het aanpakken van zwaarlijvigheid, hetzij gericht op vetverbranding en afslanken of het versterken van de spiermassa. Door de fitnessen voel je je fitter en worden calorieën omgezet in energie. Fitness ten bate van de algemene prestaties en gezondheid.

De Wellness, Beauty en Fitness sector omsluit het geheel van entiteiten, centra en instituten die ons toelaten aan modern welzijns-, schoonheids- en gezondheidstoerisme te doen.

RELAXZONE.B is het begrip, de handelsnaam van onze organisatie welke zich richt naar de Beauty- en Wellness sector.

Relaxzone creëert een venster op de volledige schoonheids- en wellness sector, toont het visitekaartje van veel centra en instituten, helpt de consument tijdens zijn internet zoektocht bij het vinden van het voor hem gepaste wellnesscenter of wellnesshotel, het juiste kapsalon of schoonheidsinstituut, de perfecte manicure en pedicure, een goede sportinrichting of het gepaste dans- of fitnesscenter.

Relaxzone.be verzorgt publiciteit en promotie doorheen het internet en biedt voelbare marketing voor alle activiteiten binnen deze toeristische sector voor schoonheid, gezondheid en welzijn.

Relaxzone.be werkt aan jouw imago in uw regio en streek, zorgt voor meer uitstraling, meer naambekendheid en een verbeterd imago.

Relaxzone.be maakt het breed scala aan kwaliteitsvolle en gepersonaliseerde diensten, zoals de diverse schoonheidsbehandelingen, wellnessarrangementen, prachtige faciliteiten en moderne inrichtingen alom bekend en toegankelijker voor u.

Relaxzone.be kanaliseert uw suggesties, werkt business-ondersteunend en paart het zakelijke aan het aangename.

Breng regelmatig een bezoekje aan www.relaxzone.be. Er valt altijd wellness-, beauty- en fitness nieuws te ontdekken.

Dank u voor uw bezoek aan www.relaxzone.be!

Relaxzone.be... Er is veel om te doen!

Wij zullen u verwennen!